Login

Good Shit will happen in the future

.

Även för en person utan svart bälte i shopping är det fullkomligt omöjligt att inte få med sig en påse ut ur drömbutiken med stort D. Jag pratar fortfarande om Katrin Bååths ateljé.
Tavlorna på bilden är Mrs Mighetto Selected by kollektion som vi tog fram i samband med vårt första boksläpp och vår första POP UP-butik förra året. Den vänstra heter Island of Eiffel och säljs tillsammans med ytterligare ett, av Katrin utvalt motiv från samma kollektion i hennes ateljé.

Och som alla våra motiv har även den här en story.
När jag var liten hade vi en tavla i köket som föreställde bygget. Ett svartvitt foto med människor som idogt arbetade med en konstruktion vars idé dömdes ut som galenskap. Senare läste jag om det i en bok och insåg att det låg ganska nära min farmors by. Vi åkte dit tillsammans och tittade på utsikten och det såg inte alls ut som på fotografierna. Det var veckan innan vi tömde hennes hus och tog hand om tvålsamlingen.”

En bok jag drömt om så länge är The Wild unknown Animal Spirit. Vägvisare eller ej, både bild och text är som en dröm, vackert och lite flummigt. Så härligt. Jag plockade Hawk som första djur och tar med mig orden som ett hoppfullt meddelande i innerfickan.

”…When this card appears, fate has its eyes on you, and the winds are shifting.”

Den här tjusigheten köpte vi åt en vän som inte hade möjlighet att åka med. Snart är den din Malin.

Och det bästa till sist. När man handlar får man en lyckokaka med pepp. Katrin-pepp! Sa jag all-in och helhjärtat, jojo. Stämmer. Good Shit will happen in the Future. Amen.

1 thoughts on “Good Shit will happen in the future

Comments are closed.