Login

Bosse, Henry, Sally & Majken

Nu lanseras vi vår nästa kollektion. Säg hej till våra nya vänner Henry, Bosse, Sally och Majken. De trycks på tjockt 200g papper och formatet är 18×24, nästan som ett A4:a och standardformat så att man enkelt hittar fina ramar utan att behöva specialbeställa och så där. Vi ville ta fram ett komplement till de större formaten för att vi tycker så mycket om att bygga tavelväggar och skapa små gruppen.

Printen börjar säljas om ca 1-2 veckor, kostar 300kr och säljs endast genom våra fina återförsäljare. Dem hittar ni här.

HENRY
Mr Henry är sagovärldens sakletare, nutidens svar på spåkvinnan och fantastisk på att leta upp saker. Men inte vilka saker som helst utan de allra viktigaste av gömda, glömda och ibland bortprioriterade saker som tacksamhet, omtanke och vänskap. Sådant får man absolut inte glömma bort. Henry fixar biffen. Ser till att det blir folk av folk och att världen blir en trevligare plats.

MAJKEN
Miss Majken har en hemlig kompis som heter Bob. Bob kommer fram när Majken visslar sin melankoliska slinga med de renaste av alla tänkbara toner. Majken är megagenerös och barn som är mörkrädda får låna Bob. Han kryper ner under täcket och håller handen hela natten ända tills solen går upp. Allt som i nattens mörker känns obehagligt är i morgonens ljus som bortblåst.

SALLY
Miss Sally är paketmakare. Hon kommer på smarta paket till de flesta, i synnerhet till dem som redan har allt. Det är absolut inte ens en utmaning för Sally. Hon är alltså inte bara visuellt kompetent utan förfogar över oändlig uppfinningsrikedom. Paketen har alltid en omsorgsfull baktanke och alla som en gång fått ett paket av Sally minns det i evigheters evighet. En gång gav hon Tyra nya vingar, men det är en helt annan historia…

BOSSE
Mr Bosse är en drake. Ganska uppenbart kan tyckas, men det folk inte vet är att han kan flyga. När som helst och vart som helst. Det är liksom inget trix som vem som helst kan lära sig. Den färdigheten måste vara medfödd för att funka. Ibland tar Bosse med sig barn på en liten flygtur, men bara om man önskar det enormt mycket, äter upp sin mat, säger tack och förlåt och så måste man ha en innerlig tur…

1 thoughts on “Bosse, Henry, Sally & Majken

Comments are closed.