Login

Mrs Mighetto + Mokkasin

Miss Voila och miss Rut är ett samarbete med finbutiken Mokkasin. Två av våra favoriter helt exklusivt endast hos Mokkasin. Vi är så klart urstolta och glada över detta. Printen finns precis som tidigare kollektion upptryckta i limiterad upplaga om 200ex. Dessa sälja endast hos Mokkasin och går redan nu att förboka. Skynda-skynda!

Miss Rut

” … Det har inte alltid varit lätt att vara Miss Rut, hon är uppväxt med en konstant känsla av att inte passa in. Rut kommer från ett stillsamt släkte där hopp och lek varit otänkbart och har full förståelse för begreppen myror i brallan och spring i benen. Medan drömmen accelererat om att hoppa, busa och jaga sina kompisar, ödslar hon numera ingen som helst energi på att dölja den hon är. Hon förmedlar att man duger som man är. Ingenting är rätt eller fel om man lyssnar på sitt inre hjärta. Stå upp för den du är. Det duger alldeles fantastiskt bra… “

Miss Viola

“… Att vara liten innebär sannerligen inte att man är minst. Inte heller storleken avgör någon som helst hierarkisk rang. Miss Viola är rättvisan personifierad och har tagit de små under sina vingars beskydd. Okunskap kräver kunskap och Violas existens är baserat på detta uppdrag. Du är precis så viktig som du förtjänar – båda som liten och stor…”

2 thoughts on “Mrs Mighetto + Mokkasin

Comments are closed.