Login

Behind the scenes…

Bjuder på lite behind the scenes-bilder från Mr Olle-fotograferingen. Vi var enad trupp om att vi älskar makramé, men vilken av våra hemmagjorda varianter vi skulle vara med å bild blev en anna femma… hm?! Tillslut enades vi om två bilder. Det är väl så man kommer överens. Vi skakar hand och göra på båda sätt. Dubbla bilder – dubbellycka.  

Alla våra filurer bär på en egenskap och en lite historia. Det här är Olle. Vår fina Mr Olle.

… Mr Olle, vår hjälte har fått två förtrollande attribut. Dunderläskiga vantar och en förtrollande supermancape, fast utan fladdret och det blanka syntetmaterialet då. Men sin cape tar han med resenärer på fantasiresor så att man aldrig ska sluta drömma och fantisera (typiskt vuxensymtom) och skulle det mot all förmodan dyka upp några negativa tankar längst fantasins fina resa så kommer vantarna fram. Olle spänner ögonen i motståndet och; Boo! att inte våga drömma är ett minne blott …

Och snart, snart kan man beställa Olle. Ja, egentligen redan nu. Men leverans sker om ca en vecka. Typ. Vi ska packa, signera och rulla ihop i rör. Ja ni vet. Poster-rör. Och silkespapper. Vi har köpt massa silkespapper. Tjo-ho!

inte alls så svåra att göra... fast de ser ju riktigt proffsiga ut! inte alls så svåra att göra… fast de ser ju riktigt proffsiga ut!