Login

Klimatfrukost på Formex AW 2019

 Foto: Caroline Frankesjö @carolinefrankesjo Foto: Caroline Frankesjö @carolinefrankesjo  Tillsammans med vårt lyckopiller Fru Vintage. Foto: Emma Sundh @emmasundh Tillsammans med vårt lyckopiller Fru Vintage. Foto: Emma Sundh @emmasundh  Boken alla väntar på är snart här… Boken alla väntar på är snart här…  Foto: Caroline Frankesjö @carolinefrankesjo Formex AW19 var gav mer än någonsin. Vi har där för Klimatfrukost med Klimatklubben. Ett fantastiska initiativ som inspirerar och öppnar upp nya möjligheter. Som känns som positiva vägvisare snarare än att tillrättavisande pekpinnar. Som inspiration snarare än kritik. Det skapar kreativitet som man vill vara på på och vara en del av. Så många spännande samtal. Enormt tacksam att vi blir inbjudna. Läs gärna mer om frukosten hos vår vän Fru Vintage . Förutom alla nya tankar så kan vi stoltsera med att tillsammans ha bidragit till en begynnande skog. 30 träd planteras nu via Viskogen – ett för vardera av alla som var där och lyssnade! Vilken fantastisk grej! Ett stort tack till panelen som bestod Frida Ramstedt, Trendenser, Sebastian Welling, team manager på IVL Svenska Miljöinstitutet, Tero Marjamäki, pressansvarig på Blocket och Ulrika Sjövall, design manager på Ellos. Och såklart TACK Klimatklubben , som består av Maria , Emma och Johanna , för en viktig och god frukost! Ni inspirerar och hjälper oss att sätta ord och ge tips på hur vi tillsammans kan ännu bättre ta ansvar för vår gemensamma miljö. Vi ser så mycket fram emot boken #görskillnad! Följ klimatklubben på Instagram för att inte missa lansering och inte minst för att få information och inspiration. Heja! Mer av våra favoriter från Formex nästa vecka. Nu är det snart fredagsmys för hela slanten. Foto: Caroline Frankesjö @carolinefrankesjo

Formex AW19 var gav mer än någonsin. Vi har där för Klimatfrukost med Klimatklubben. Ett fantastiska initiativ som inspirerar och öppnar upp nya möjligheter. Som känns som positiva vägvisare snarare än att tillrättavisande pekpinnar. Som inspiration snarare än kritik. Det skapar kreativitet som man vill vara på på och vara en del av. Så många spännande samtal. Enormt tacksam att vi blir inbjudna. Läs gärna mer om frukosten hos vår vän Fru Vintage .

Förutom alla nya tankar så kan vi stoltsera med att tillsammans ha bidragit till en begynnande skog. 30 träd planteras nu via Viskogen – ett för vardera av alla som var där och lyssnade! Vilken fantastisk grej!

Ett stort tack till panelen som bestod Frida Ramstedt, Trendenser, Sebastian Welling, team manager på IVL Svenska Miljöinstitutet, Tero Marjamäki, pressansvarig på Blocket och Ulrika Sjövall, design manager på Ellos. Och såklart TACK Klimatklubben , som består av Maria , Emma och Johanna , för en viktig och god frukost! Ni inspirerar och hjälper oss att sätta ord och ge tips på hur vi tillsammans kan ännu bättre ta ansvar för vår gemensamma miljö.

Vi ser så mycket fram emot boken #görskillnad! Följ klimatklubben på Instagram för att inte missa lansering och inte minst för att få information och inspiration. Heja! Mer av våra favoriter från Formex nästa vecka. Nu är det snart fredagsmys för hela slanten.